Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran makul yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belli durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın ve ivedi hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu cenah temelı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını sistemli kontroller ile denetlemek ve incelemek bileğerlidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek prosedür adımları çoğu kez şunları bâtınerir:

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya dürüst ve kolay açılabilen dokumaya sahiptir.

Kanatlar ortamında elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için destek plakaları mevcuttur.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip edinmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en akla yatkın fiyatlarla malik edinmek yürekin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bili alabilirsiniz.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, auta sahih açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları Yangın Kapısı paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik bâtınin tercih edilir.

Başkaca, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + sektör seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, birden çokça insanın aculca çıkış yapabilmesi midein yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve amelî olması anlamına hasılat.

Sabık dokumalarda ve yangın merdiveni yerı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Report this wiki page